Strooiwagen voor strooien zout

Wanneer u op zoek bent naar een strooiwagen voor het strooien van zout om de gladheid te bestrijden op uw (parkeer) terrein dan bieden wij u keuze uit meerdere strooiwagens.

Voordelen Logic strooiwagens

  • Professionele kwaliteit
  • Goed bestand tegen zout
  • Eenvoudige bediening
  • Te gebruiken met alle voertuigen

LDS120DS strooiwagen wielaandrijving

StrooiwagenDe Logic LDS120DS is een no nonsense strooiwagen. Aankoppelen, van vrijloop in werkstand zetten en rijden. Te gebruiken met heftruck, quad, auto etc..

De strooier is opgebouwd uit corrosiebestendige materialen zoals kunststof en RVS componenten en strooischijf. Het gegalvaniseerde frame is extra breed uitgevoerd voor meer stabiliteit. De trekbalk kan in hoogte worden ingesteld zodat de strooier altijd horizontaal kan strooien.

Klik hier om naar de LDS120DS productpagina te gaan.

 

GDS150 Strooiwagen

Aanhangerstrooier RVSDe GDS150 door de wielen aangedreven strooiwagen en heeft een capaciteit van 335 kg strooizout. Daarmee is deze getrokken strooier geschikt voor gebruik met lichtere tractoren, heftrucks, quads en uiteraard een auto.

Ondanks de inhoud is dit een professionele strooier, uitgerust met transportband, schudsysteem en opgebouwd uit rvs dus erg goed bestand tegen zout.

Klik hier om naar de GDS150 productpagina te gaan

 

GDS250 Strooiwagen

zoutstrooierDe GDS250 is de grote broer van de GDS150 strooier. Met een inhoud voor 500 kg. kan met deze strooier grotere oppervlaktes worden gestrooid. Door de aandrijving van de wielen zeer eenvoudig te gebruiken en nauwkeurig in te stellen en daardoor een ideale zoutstrooier voor fiets en wandelpaden en bedrijfsterreinen.

Door de transportband en het schudsysteem wordt zelfs vochtiger zout gestrooid.

Klik hier voor uitgebreidere informatie

 

PDS350R strooiwagen

Getrokken zoutstrooier PDSWanneer u op zoek bent naar een professionele strooiwagen waarmee u doelmatig gladheid kunt bestrijden dan is de Logic PDS350R de idelae strooier.

Met een inhoud van 750 kg kan een groot oppervlakte gestrooid worden. Door het onderstel geschikt voor de snelweg kunt u snel van strooigebied naar strooigebied rijden.

De strooiwagen wordt aangedreven door een betrouwbare Honda motor en de gebruiker kan vanuit e de cabine de strooiactie aanzetten.

Klik hier voor meer informatie over de PDS350R  

Contact

Wilt u meer weten over onze strooiwagens of wilt u advies welke strooier het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.