Comunal Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van professionele zoutstrooiers en materiaal voor de gladheidsbestrijding in Nederland en België. Onze strooiers vinden hun weg naar overheden, hoveniers en andere organisaties die bewust kiezen voor kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in de levering van zoutstrooiers en gladheidsbestrijdingsmateriaal kunnen wij u goed adviseren over de juiste strooier voor uw werkzaamheden. Neem vrijblijvende contact met ons op. Wij helpen u graag veilig de winter door!

 

Onze producten

[oxy_product_cat show_icon=”true” show_counter=”true” cats_per_row=”5″ subcat_per_col=”5″]

[oxy-latest-posts showposts=”4″ orderby=”date” order=”order” title=”Laatste nieuws van zoutstrooier.com” slider=”true”]

 

Uitgebreid zoutstrooier programma

Wij leveren een uitgebreid gamma van zoutstrooiers. Ons programma bevat o.a. getrokken zoutstrooiers, aanhangstrooiers, zoutstrooier met wielaandrijving en pekelsproeiers. Al onze strooiers zijn bestand tegen de corroderende werking van zout en zijn eenvoudig te bedienen.

Zoutstrooiers voor alle voertuigen

Ozoutstrooiernze zout strooiers kunnen gebruikt worden met meerdere voertuigen. Zou kunnen de wielaangedreven strooiers worden aangekoppeld aan ieder voertuig zoals een auto, quad, UTV, heftruck etc.. Met capaciteiten van 120 kg tot 500 kg kunnen deze strooiers worden ingezet om parkeer- en bedrijfsterreinen ijsvrij te houden. Daarnaast zijn de GDS zoutstrooiers door de geringe breedte en professionele transportband ideaal om ingezet te worden als zoutstrooier voor fietspaden.

Voor professionele gladheidsbestrijders die meerdere of grotere terreinen moeten strooien is de PDS serie die ideale zoutstrooier. Leverbaar als opzetstrooier voor in de laadbak van een pick-up of bus of als aanhangstrooier op onderstel met eigen kenteken. Door de eigen aandrijving door een betrouwbare Honda motor en eenvoudige bediening kan iedere terrein snel ijsvrij worden gemaakt.