Zoutstrooier nieuws

Getrokken strooiwagens voor de openbare weg

Getrokken-strooiwagens

Speciaal voor klanten die de openbare weg op moeten met een zoutstrooier hebben we RDW gekeurde hogesnelheidsonderstellen ontwikkeld. Deze onderstellen zijn zeer stabiel, gegalvaniseerd voor lange levensduur en op maat gemaakt voor de strooiers.

Met deze aanhangstrooiers is het dus mogelijk snel meerdere terreinen te strooien. Ideaal dus voor hoveniers en aannemers die actief zijn in de gladheidbestrijding en behoefte hebben aan een betrouwbare zoutstrooier.

Modellen

De PDS354RD is een strooier die wordt aangedreven door een betrouwbare Honda motor. Met een inhoud van 750 kg zout kan hiermee een oppervlakte van 30.000 tot 75.000 m2 gestrooid worden. Vanuit de cabine kan de gebruiker de strooiactie aan en uitzetten.

Met een inhoud van 330 kg zout en een maximaal trekgewicht van 750kg is de Logic PDS150DT een zeer flexibele zoutstrooier. Deze strooier is ongeremd, er is dus geen speciaal rijbewijs nodig.

Het strooigedeelte is geheel RVS opgebouwd. De aandrijving geschiedt door een B&S 3,5 pk motor. Vanuit de cabine kan met de bedieningskast uit 2 spreidstanden worden gekozen die handmatig zijn ingesteld.

Ondanks de compacte afmetingen is dit een professionele strooier uitgerust met transportband.

Meer weten over onze strooiers of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een reactie achterlaten