Home » Overzicht zoutstrooiers

Toont alle 8 resultaten

Aanhangerstrooier | PDS150RD

Een professionele, compacte en flexibele aanhangerstrooier die breed inzetbaar is. Dat waren onze uitgangspunten bij de ontwikkeling van de PDS150RD aanhangerstrooier. En wij denken dat dat goed is gelukt. De PDS150RD is een geheel RVS uitgevoerde strooier waarmee tussen de 10.000 en 30.000 m2 oppervlakte gestrooid kan worden. Door middel van een elektrische bedieningskast kan vanuit de cabine twee van te voren ingestelde spreidbreedtes gekozen worden. Ondanks zijn compacte afmetingen is de aanhangerstrooier voorzien van een transportband en schudsysteem. De strooier wordt aangedreven door een betrouwbare B&S motor.

Getrokken zoutstrooier | GDS250R

De Logic GDS250R getrokken zoutstrooier is niets voor niets al jaren onze best verkopende aanhanger zoutstrooier. De strooier combineert eenvoudige bediening met betrouwbare techniek waardoor deze strooier breed inzetbaar is. Door de aandrijving over de wielas is de aanhangerstrooier te gebruiken met ieder trekkend voertuig, van heftruck tot auto. Gemeentes waarderen de beperkte breedte van 130 cm waardoor de strooier ingezet wordt als fietspadstrooier. Ideaal om te gebruiken naast de grotere  winterdienstmachines. Organisaties, fabrieken en instellingen die niet afhankelijk willen zijn van aannemers en zelf de gladheidsbestrijding in handen willen houden kiezen doorgaans voor deze machine vanwege de eenvoudige bediening, het minimale onderhoud en betrouwbaarheid.

Opzetstrooier | Logic PDS150D

Ondanks zijn compacte afmetingen is de Logic PDS150D opzetstrooier een professionele zoutstrooier! Geheel inox uitgevoerd is de strooimachine uitstekend bestand tegen de corroderende werking van strooizout. Voorzien van transportband zodat ook vochtiger zout gewoon gestrooid kan worden. Met een inhoud van 330 kg zout is het mogelijk tussen de 10.000 en  30.000 zout per m2 te strooien. De aandrijving geschiedt door een betrouwbare en makkelijk te starten B&S motor. Door middel van een elektrische bedieningskast kan vanuit de cabine uit twee van te voren ingestelde spreidbreedtes gekozen worden.  

Opzetstrooimachine laadbak | PDS354D

De Logic PDS354D opzetstrooimachine is een breed inzetbare opzetstrooier voor in de laadbak van een pick-up of voor op een remork. Met een inhoud van 750 kg strooizout is de strooimachine flexibel inzetbaar. Snel van het ene strooigebied naar de andere kant van de stad? Geen enkel probleem! Door de aandrijving met een Honda GX160 en beproefde techniek is dit een betrouwbare strooier die u jarenlang kunt inzetten voor de gladheidsbestrijding. De bediening is zeer eenvoudig waarbij de gebruiker de strooiactie vanuit de cabine kan aan en uitzetten. Spreidbreedte en strooihoeveelheid zijn handmatig in te stellen.

Strooiwagen aanhanger | GDS150R

De Logic GDS150R strooiwagen aanhanger is een compacte professionele zoutstrooier. De ideale strooimachine voor organisaties die op zoek zijn naar een professionele aanhanger strooier om zelf de gladheid te bestrijden! De eenvoudige bediening, onderhoudsvriendelijke- en betrouwbare techniek zijn de sterke punten van deze strooiwagen. Met een inhoud van 300 kg zout kan tussen de 10.000 en 30.000 m2 zout worden gestrooid. Door de aandrijving over de wielas is de aanhangerstrooier te gebruiken met ieder trekkend voertuig, van heftruck tot auto.

Zoutstrooier aanhanger | PDS354RD

Op zoek naar een betrouwbare, duurzame zoutstrooier aanhanger die ook de snelweg op mag? De Logic PDS354RD kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak, zijn zekere manier van zout strooien en EU goedgekeurd onderstel zeer flexibel om snel op meerder plekken in te zetten. Aangedreven door een betrouwbare Honda GX160 motor is de spreidbreedte van deze zoutstrooier aanhanger in te stellen van 3 tot 14 meter. Door middel van een doseerschuif kan de strooihoeveelheid nauwkeurig worden bepaald. Vanuit de cabine kan de gebruiker de strooiactie aan en uit zetten. Door het gegalvaniseerde onderstel en RVS opbouw van de strooier is deze gebouwd voor duurzaamheid. Door het automatische schudsysteem en transportband kan ook wat vochtiger zout gestrooid worden.

Zoutstrooier heftruck | PDS150F

De Logic PDS150F is een hydraulisch aangedreven zoutstrooier speciaal ontwikkeld voor heftruck, shovel, verreikers etc.. Dit is een zeer betrouwbare strooier voor bedrijven en organisaties die zelf willen zorgdragen voor de gladheidbestrijding op eigen terrein. De door de hydrauliek aangedreven zoutstrooier heeft een instelbare spreidbreedte van 2 tot 12 meter. Ideaal om niet alleen wegen te strooien maar ook grotere terreinen zoals parkeerplaatsen en laadperrons. Met een inhoud van 330 kg zout kan een oppervlakte worden gestrooid van 15.000 tot 30.000 m2.

Zoutstrooier Tractor PDS150T

Bent u zoek naar een betrouwbare compacte zoutstrooier voor uw tractor? De Logic PDS150T zoutstrooier voor in de hefinrichting heeft alles in zich! De geheel RVS uitgevoerd is de strooier zeer goed bestand tegen de werking van strooizout en daardoor geschikt voor duurzaam gebruik. Door de beproefde hydraulische aandrijving van de transportband en het schudsysteem bent u verzekerd van wat wij "strooizekerheid" noemen. Geen vastzittend strooizout meer! Eenvoudige bediening en compacte afmetingen maken van de Logic PDS150T de tractorstrooier voor iedereen die op zoek is naar een professionele zoutstrooier voor in de hefinrichting.